Fit Monster 2015

Krátky report zo závodov

Tohtoročné závody Fit monster mali z pohľadu závodníkov, ktorí reprezentovali Elite Gym hojnú účasť :)
Do kategorie open sa kvalifikovalo 7 dievčat (Anička, Jája, Terka, Kamča, Lucka, Natka, Ninka), 5 chalanov (Péťa, Lukáš, Marek, Kuba, Mates), a jeden z našich trénerov, Vládík, si zasúťažil v kategorii Elite.



Prvé wodko bolo čisto na kondičku, beh+švihadlo+boxjumpy, ale každý z nás lapal dych jak to len šlo. Hlavné bolo, že z nás úplne opadla nervozita a už sme si to len užívali.

Druhé wod bolo o vzpieraní, power clean + c&j, skoro každému sa toto wodko páčilo, nebolo to na fyzičku, ľudia si mohli "odpočinúť", a bola to krásna podívaná. Niektoré baby tu zdvihli svoje PR (vrátane mňa!! :) ), váhu 55kg, čo je fakt krásne!






Posledné wod prvého dňa bolo na odpálenie noh a ramien. Výpady s kotoučem, thrustre, box jumpy, situps. Fuj! Fakt hnus, osobne keby nebolo ľudí z gymu, ktorý po mne kričali nech neprestávam, tak to snáď ani nedokončím. Podobý názor majú na to asi aj ostatní :)

Do druhého dňa sa kvalifikovalo 6 báb, 2 chalani. Wodko obsahovalo burpees+DL+power clean+squat clean+push press, stále dokola 13min v kuse. Po predošlom dni telo spolupracovať fakt nechcelo. Myslím, že takú svalovicu už dlho nikto nezažil :)


Ďalej postúpili dve baby a Vládík. Bohužial, Vládík a Jája, sa ani za našeho hlasitého povzbudzovania do finále nedostali. Nevadí, nabudúce. Za to Ninka, brutálna! Celý závod odjela v neuveriteľnej forme a vybojovala si krásne 2. miesto v skupine Elite žien!

Chcem poďakovať každému kto za nami prišiel, aj cez nepriazeň počasia, Vaše hlasivky a podpora nám strašne pomohli! :) Ďalej aj tým, čo na nás mysleli na diaľku a posielali nám pozitívnu energiu.

Musím nás všetkých strašne pochváliť, síce to boli závody pre jednotlivcov, no vďaka Elite rodine som taký pocit nemala, držali sme sa vzájomne, povzbudzovali a tlačili do úžasných výkonov.

Bol to jednoznačne víkend na jedničku s hviezdičkou :)





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Camino deň šiesty (štvrtok 9.5.2019)

Deň dvanásty (streda 16.5.2019)

Ako sa náš Karlík oženil